sik-logo 

 

Slagelse In-Line Klub

- en klub i konstant bevægelse.

 
Slagelse In-Line Klub blev startet i oktober 1996 og er i dag vokset til over 100 medlemmer i alderen fra 6 til 60 år. Klubben består at både fitness og speedskatere, der deltager i de største stævner i hele verden.
 
I år 2006 fik klubben åbnet Slagelse Rulleskøjte Stadion, som er et drømme projekt igennem mange år. Med banen er Slagelse klubben virkelig blevet centrum af dansk speedskating der tiltrækker hele den danske elite. På banen skal klubben i 2008 arrangere EM.
 
Klubben består af en yderst velfungerende bestyrelse der styrer klubbens aktiviteter. Derudover er der et trænerudvalg og et eliteudvalg. Klubben råder over ikke mindre end Danmarks 3 dygtigste trænere, der alle har eller er involveret på landsholdet. 
 
 magnus
På elite siden er der udøvere der træner mellem 20-25 timer og lever et professionelt liv med træning og løb konstant i udlandet for at blive bedre. Vi kan også være med helt i top med så store præstationer som:  
 • 11. plads til VM 2007
 • 15. plads til Berlin Maraton 2007
 • 5. plads til EM 2006
 • 2. plads til EM 2007 (bl.a. takket være midler fra Sports Team Slagelse)
 • Blandt de 3 bedste klubber i Danmark de sidste 10 år
 •  
  Klubben er konstant i bevægelse og satser hårdt på at opfostrer nye talenter internt i klubben. Dette gøres ved konstant at hjælpe udøverne med træningsplaner, mental træning og hjælp til at deltage i de store udenlandske løb, hvor de henter uvurderlig erfaring til kommende mesterskaber som EM og VM.
   
  Yderligere information:
  Se mere om klubben her: www.slagelseinlineklub.dk
  Se mere om Danmarks Rulleskøjte Union her: www.dkrul.dk