Sports Team Slagelse støttede eliteidrætten med 325.000

Onsdag den 26. oktober 2011 inviterede Sports Team Slagelse til klub- og sponsorarrangement på Hotel Frederik d. II i Slagelse. Aftenen blev indledt med et foredrag af Rasmus Bagger, der har en karriere bag sig som 18-dobbelt Danmarksmester i fire forskellige sportsgrene, og succesformlen delte han denne aften med Sports Team Slagelses sponsorer og klubber. Herefter modtog Team Skælskør/Slagelse, AK Atlas, Slagelse Svømmeklub, Slagelse Rideklub, Korsør Atletik og Motion og Golfteam Storebælt støttesponsorater i forbindelse med det flotte arbejde ude i klubberne. Af-tenen blev rundet af med hyggeligt samvær og networking på tværs af bå-de klubber og erhvervsliv.Sponsorerne gør unikt koncept muligt

Aftenens arrangement blev indledt af Poul Møller, formanden for Sports Team Slagelse, der bød velkommen til eliteklubberne, Slagelse Kommune, uddannelsesinstitutioner og erhvervslivet, som alle deltog i klub- og sponsorarrangementet. Næsten 70 deltagere var mødt op denne aften for at være en del af støtteoverrækkelsen og høre foredraget ”Positiv Tænkning er ikke nok – men det hjælper” med Rasmus Bagger. Formanden udtrykte stor glæde for den flotte opbakning til aftenens arrangement og takkede sponsorerne, som er med til at støtte eliteidrætten i Slagelse Kommune.

”Sports Team Slagelse bygger på et unikt koncept med et godt samarbejde mellem Slagelse Kommune, idrætsklubberne, uddannelsesinstitutionerne og erhvervslivet. Konceptet er hvert år medvirkende til, at vi kan uddele mellem 600.000-700.000 kr. til at støtte eliteidrætten i Slagelse Kommune. Det kan dog kun lade sig gøre pga. vores sponsorer, som er med til at bakke op og gøre det unikke koncept muligt”, fortalte formand for Sports Team Slagelse, Poul Møller.

Positiv tænkning er ikke nok – men det hjælper
Efter formandens tale tog Rasmus Bagger over og gav tilhørerne et meget inspirerende og ikke mindst engageret og medrivende foredrag omkring psykologiens betydning for succespræstationer.

”Da jeg i sin tid fik at vide, at 80% af enhver præstation kommer fra psykologien, og kun de sidste 20% kommer fra teknikken, så troede jeg slet ikke på det. De fleste erhvervsfolk og sportsfolk gør den store fejl, at de øver sig 100% på den tekniske del og sikrer sig, at den del sidder lige i skabet. Men det gør også, at når de fokuserer alle 100% på den tekniske del, så opnår mange kun middelmådige eller dårlige resultater, fordi de glemmer psykologien og dens vigtige betydning. Jeg har selv været 18-dobbelt Danmarksmester i fire forskellige sportsgrene, og det kunne kun lade sig gøre, fordi jeg fokuserede 80/20, så tro mig, det virker virkelig!”, fortalte en særdeles engageret Rasmus Bagger.

Herefter fik tilhørerne formlen på succespræstationer, som ifølge Rasmus Bagger består af de tre elementer; State, Story og Strategy. De tre elementer er afgørende for, hvor godt vi kan præstere.  

”Det kan faktisk siges meget enkelt. Det du gør, bliver du god til. Det du gør i dine tanker og følelser, bliver du god til. Så hvis du hele tiden tænker på, at du er nervøs, så bliver du også nervøs. Hvis du hele tiden tænker på, at du bare skal præstere det sammen som de andre, så præsterer du også kun de samme middelmådige resultater som de andre. Vi kan meget mere, end vi tror. Du er selv ansvarlig for, hvad du gør, og hvad du ikke gør”, sluttede Rasmus Bagger sit foredrag.

Prisoverrækkelse
Efter det inspirerende oplæg var det tid til at overrække priser og hædre nogle af eliteklubberne i Slagelse Kommune.
De glade modtagere og dygtige klubber var:

  • Team Skælskør Slagelse, som modtog 85.000 kr., bl.a. pga. deres arbejde med at integrere flere unge spillere i elitesporten.
  • AK Atlas, som modtog 45.000 kr. med ordene om at være en af de bedste vægtløftningsklubber i Danmark, hvilket også ses på de mange medaljer, som de bl.a. har fået ved de seneste stævner.
  • Slagelse Svømmeklub, som modtog 50.000 kr. bl.a. pga. det præg som mange af svømmerne har sat på sporten i Slagelse ved at have mange svømmere med på landsholdet.
  • Slagelse Rideklub, som modtog 20.000 kr. med ordene om at det både kræver hestekræfter og dygtige trænerkræfter for at opnå gode resultater.
  • Korsør Atletik og Motion, som modtog 60.000 kr. med ordene om de flotte resultater, som klubben har opnået i 2011, hvor de for første gang er med i den bedste række.
  • Golfteam Storebælt, som modtog 65.000 kr. bl.a. pga. den stærke juniorafdeling med en unik elitetrup på både drenge- og pigesiden.


Aftenen sluttede med hyggeligt samvær, hvor der blev netværket på tværs af både klubberne og erhvervslivet med et flot traktement fra Hotel Frederik d. II

Flere oplysninger

Idrætskonsulent Per Andersen, 58 57 46 47 eller peand@slagelse.dk