Eliteidrætten støttet med 350.000 kroner

Onsdag den 31. oktober 2012 inviterede Sports Team Slagelse til klub- og sponsorarrangement på Hotel Frederik d. II i Slagelse. Aftenen blev indledt med et foredrag af Ulrik Wagner, adjunkt på Institut for Ledelse og Virksomhedsstrategi på Syddansk Universitet. Ulrik afsluttede i efteråret 2009 sin PhD om international dopingbekæmpelse i elitesport og siden 2011 har han koncentreret mere af sin forskning på sponsorater af dansk elitesport.

Til støtteoverrækkelsen satte Ulrik fokus på sponsorater bl.a. i forhold til, hvad sker der i mødet mellem sport og det private erhvervsliv, når der skal tegnes et sponsorat. Samtidig kom han også ind på hvordan virksomheder kan skabe mening med et sponsorat og om et sponsorat kan mere end blot at promovere et brand eller et produkt til et marked. Ulrik rundede sit oplæg af med, hvad fremtidig forskning kan handle om, f.eks. mindre lokale og regionale sponsorers rolle og betydningen for et lokalsamfund.

Herefter modtog Golfteam Storebælt, Slagelse Cykle Ring, Slagelse Svømmeklub, Team Skælskør-Slagelse, Slagelse Rideklub og Korsør Atletik og Motion støttesponsorater i forbindelse med det flotte arbejde ude i klubberne.

 

 

Golfteam StorebæltKr. 85.000,-Støtten gives til elitetalentudvikling gennem træning.
Slagelse Cykle Ring  Kr. 25.000,- Støtten gives til enkeltstartscykel til Niclas Larsen.
Slagelse Svømmeklub  Kr. 50.000,-Støtten gives til træner til vandpolo.

Team Skælskør-Slagelse
Kr. 75.000,-Støtten gives til trænerstøtte til ligaspillere.
Slagelse Rideklub Kr. 30.000,-støtten gives til træningspas for eliteungdom.
Korsør Atletik og MotionKr. 85.000,-Støtten gives til elitetrænere.


  
Aftenen blev traditionen tro rundet af med hyggeligt samvær og networking på tværs af både klubber og erhvervsliv. 

Aftenen sluttede med hyggeligt samvær, hvor der blev netværket på tværs af både klubberne og erhvervslivet.