Bliv sponsor

Sports Team Slagelse arbejder målrettet på at støtte eliteidrætten i Slagelse Kommune med henblik på at opnå et højt nationalt og internationalt niveau. Støtten skal gavne eliteidrætten og tiltrække talenter, men også profilere Slagelse Kommune som en god kommune, hvor der er gode muligheder for alle.

Sponsor hos Sports Team Slagelse

Virksomheder får gennem et erhvervssponsorat mulighed for at profilere sig som ambassadør for eliteidrætten i Slagelse Kommune. Som erhvervssponsor får man en bred vifte af eksponering og profilering i Slagelse Kommune inklusive alle store idrætsarrangementer, hvor de af Sports Team Slagelse støttede eliteidrætsudøvere og deres klubber deltager. Med henblik på at Sports Team Slagelse kan markedsføre erhvervssponsorerne bedst muligt, er det besluttet kun at have i alt 12 erhvervssponsorer.

Sports Team Slagelse arbejder målrettet på at alle erhvervssponsorer bliver synlige gennem den markedsføring som organisationen til stadighed arbejderne med såvel eksternt i medierne som internt indenfor idrætslivet i hele Slagelse kommune. Der kan derfor maximalt tegnes 12 Erhvervssponsorater. Alle midler anvendes til at støtte eliteidrætten i hele Slagelse Kommune. Undtaget er nogle få midler som anvendes til sponsorevents og markedsføring af organisationen.